לומדים, מתחברים וצומחים גם בחירום - עם קמפוס איל"ן
בימים כאלה, כשהמצב הבטחוני מורכב, הרבה יותר קשה לצאת מהבית, לשמור על שגרה, להיפגש עם אנשים, וכמובן - ללמוד. המצב עלול להיות מאתגר במיוחד עבור אנשים עם מוגבלויות, שניצבים גם בפני אתגרי נגישות.
בדיוק בגלל זה, קמפוס איל"ן מציע תוכנית מיוחדת לתקופה זו, שתאפשר לכם ללמוד, להישאר מחוברים ופעילים, ולהמשיך לצמוח – גם מהבית.
מה זה בעצם קמפוס איל"ן?
קמפוס איל"ן הוא פלטפורמה ללמידה מקוונת המותאמת במיוחד לאנשים עם מוגבלויות פיזיות. כל התכנים נבחרים ונבנים יחד עם סגל מקצועי ומנוסה, ומועברים על ידי מרצים ומרצות מעולמות תוכן מגוונים - כדי שתוכלו ללמוד בנוחות, בביטחון, ועם עניין אמיתי.
צומחים עם קמפוס איל"ן בחירום
בתקופת החירום, קמפוס איל"ן מציע תוכנית עשירה ומגוונת במיוחד של פעילויות, הרצאות וקורסים - הכל מהבית, ללא עלות ועם הנגשה. בתוכנית: פיתוח מיומנויות, תנועה, צחוק, מעגלי שיח, הכרות עם מקומות מרתקים, הרצאות מעשירות - ועוד תכנים שעוזרים לפתח את הגוף, הראש והנשמה.
- הפעילויות מתקיימות בזום, עם תמלול ותיאור קולי.
- הן מיועדות לאנשים עם מוגבלות ומונגשות לפי הצורך.
- ההשתתפות ללא תשלום, בכפוף להרשמה מראש.
למידע ולהרשמה, עקבו אחרי דף הפייסבוק "המרכז לחיים עצמאיים ברשת", מבית איל"ן – המרכז את הפעילות, בקישור: https://www.facebook.com/Cil.Org.il
פעילות קמפוס איל"ן בחירום מתקיימת בשיתוף פעולה של המרכז לחיים עצמאיים ברשת,הג'וינט – מעבר למוגבלות וכמובן – אנחנו בעמותת איל"ן.
ניפגש בקמפוס!