גמר אליפות ישראל הפתוחה בבוצ'ה
צילומים: ההתאחדות לספורט נכים

גמר אליפות ישראל הפתוחה בבוצ'ה לזכרו של שוקי לוי נערך בשבוע שעבר.

באליפות השתתפו יותר מ-20 שחקנים ושחקניות בוצ'ה, חברי איל"ן חיפה, ספיבק רמת גן ומרכז הספורט ראשון לציון.

למקום הראשון בקטגורית bc1 הגיע סרגיי בביאן מאיל"ן חיפה, הזוכה בקטגוריות bc2-4 הוא אריאל וקסלר מספיבק רמת גן וב-bc3 יורי נזרנקו מאיל"ן חיפה.

בקטגוריה הבינלאומית זכתה אליסון לוין מקנדה המדורגת 3 בעולם במקום ראשון, נדב לוי מספיבק ר״ג זכה במקום השני וגרשון חיימוב מאיל"ן חיפה הגיע למקום השלישי.

האליפות התקיימה לזכרו של שוקי לוי, אביו של נדב, בנוכחות בני המשפחה. באופן רישמי היה שוקי רק המלווה של נדב בתחרויות, אך למעשה סייע בכל הנדרש לשחקנים, המאמנים ואנשי המעטפת המקצועית.

האליפות התקיימה בבית הספר היסודי שמיר בגליל ים והתלמידים לקחו בה חלק פעיל, סייעו בארגון, ואף קיימו טורניר בית ספרי.

יו"ר הוועד הפראלימפי, משה מוץ מטלון, הודה למארחים, ואמר: ״תודה לכל המשתתפים ותודה מיוחדת לילדי בית הספר, הילדים האלה הם התקווה שלנו, הם העתיד, התרגשתי מאוד כשניגשה אלי תלמידת כיתה ה' ושאלה אם אפשר שנקיים את אליפות הבוצ'ה בבית הספר גם בשנה הבאה!״.

גמר אליפות ישראל הפתוחה בבוצ'ה

Boccia Israel

Boccia

Boccia

Boccia

Boccia