להקת הורה איל"ן חיפה הופיעה בפני תלמידי משגב

להקת "הורה איל"ן חיפה" הופיעה בפני כלל תלמידי ותלמידות בית הספר היסודי (א-ו) "הר שכניה" שבמועצה האזורית משגב.

המופע לווה בקטעי קישור קצרים - חלקם בוצעו על ידי רקדני ורקדניות הלהקה וכללו הסברים על עמותת איל"ן ועל הריקודים שהוצגו, וחלקם הועברו על ידי תלמידי ותלמידות בית הספר עצמם. התלמידים והתלמידות השתתפו לאורך החודש בתוכנית "תיקון עולם", שעסקה בקבלת האחר ובהיכרות עם עולמות המוגבלות, והביאו את התכנים אל הבמה בצורה מרגשת ומכבדת.

רויטל סבירסקי, מנהלת להקת הורה איל"ן חיפה, סיפרה: "האולם התמלא התרגשות כבר מהרגע הראשון. התלמידים והתלמידות ישבו מסודרים בכיתותיהם וציפו לפתיחת המופע, והלהקה התקבלה בחום על ידי צוות בית הספר. לאורך המופע הורגשה זרימה הדדית של אנרגיות בין הקהל לרקדנים ולרקדניות. התלמידים והתלמידות צפו בריכוז ובסקרנות, מחאו כפיים בהתלהבות לאחר כל ריקוד ואף הצטרפו באופן ספונטני לשירה באחד הקטעים.

בסיום המופע הקיפו התלמידים והתלמידות את הרקדנים והרקדניות, שיתפו בתחושותיהם וסיפרו עד כמה התרשמו והתרגשו. המפגש הבלתי רשמי לאחר ההופעה חידד לכולם ולכולן עד כמה חשוב להביא את המופע הזה לכל בית ספר ולכל מערכת חינוך".